Vakantie in Noord-Brabant: de omgeving

Bij een verblijf in ons vakantiehuisje in Mariahout mag een bezoek aan de Lourdesgrot natuurlijk niet ontbreken. Maar er is nog veel meer voor een geslaagde vakantie in Noord-Brabant!

Lourdes grot

Wandelen en fietsen
In de omgeving van ons vakantiehuisje in Mariahout kunt u uitstekend wandelen en fietsen. De Waterpoortroute door Laarbeek bijvoorbeeld leidt u langs talrijke mooie waterobjecten in en om Mariahout. Via de Zuid-Willemsvaart en het Wilhelminakanaal, langs vennen, poelen en grachten naar Bavaria en Kasteel Eyckenlust. Een mooie route van 30 of 39 km langs de verborgen plekjes die Laarbeek rijk is.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Of wat dacht u van de wandeltocht ‘De Ommetjes van Mariahout’? Deze 14 km lange wandeltocht biedt een grote variatie in natuur; mooie vergezichten, bossen, hei, weilanden en de Lourdesgrot natuurlijk. U kunt ook kiezen voor 1 ommetje van 5 km lang. De routes zijn gratis verkrijgbaar bij Restaurant De Pelgrim in Mariahout.

Restaurant Mariahout
Openlucht museum Mariahout
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Culturele activiteiten rondom ons vakantiehuisje in Mariahout
Ook in de nabije omgeving vindt u voldoende activiteiten voor een geslaagde vakantie in Noord-Brabant. In Nuenen bijvoorbeeld kunt u een bezoek brengen aan Vincentre, het Vincent van Gogh Museum. En in Lieshout kunt u terecht voor een rondleiding door de bierbrouwerij van Bavaria. Bekijk hoe bier gemaakt wordt en welke route het aflegt van het veld naar de fles. Om daarna lekker in uw eigen vakantiehuisje in Mariahout te proosten op het goede leven!

Bezoek het Philips Museum in Eindhoven, het kasteel in Helmond of Dierenrijk in Nuenen, waag een gokje in het Holland Casino in Eindhoven, ontspan in de sauna in Helmond of Son en Breugel (8 km), ga winkelen in Helmond of Den Bosch, in Noord-Brabant is voor elk wat wils. En vanuit Mariahout is alles gemakkelijk bereikbaar.

Ontdek zelf wat een vakantie in Noord-Brabant te bieden heeft door vandaag nog uw verblijf te boeken! Wilt u iets specifieks zien of graag een bepaalde activiteit doen? Tijdens uw verblijf informeren we u graag over de mogelijkheden in de omgeving.

Logo VVV Laarbeek
 

Wilt u graag meer weten over de bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving van onze Bed & Breakfast, klik dan op het logo van de plaatselijke VVV.

 

Nog meer interessante informatie voor u!

Https://jouwtrouwauto.nl/bed-breakfast-voor-huwelijksnacht/