Ontbijtservice 


Wanneer u uw vakantie bij B&B Op ’t Ginderdoor boekt, kunt u ook van onze uitstekende ontbijtservice genieten. Het ontbijt wordt met liefde voor u bereid en geserveerd. Het bestaat onder andere uit warme broodjes, koffie en thee, jus d’orange, kaas en jam, fruit en een vers gekookt eitje.

Als u ons ontbijt erbij boekt, komen wij ’s ochtends een dienblad vol lekkernijen op een afgesproken tijdstip bij het gastenverblijf bezorgen. U kunt op uw gemak en in uw eigen tempo wakker worden en ontbijten. En als het weer het toelaat, kunt u zelfs op uw eigen terras vertoeven. Onze ontbijtservice is voor 7,50 per persoon bij een reservering bij te boeken.

Uw eigen ontbijt bereiden
Natuurlijk mag een heerlijk ontbijt niet ontbreken in een bed and breakfast. U kunt er echter ook voor kiezen om zelf uw ontbijt klaar te maken. Er is een compleet ingerichte keuken aanwezig in ons vakantiehuisje, voorzien van o.a. een gasfornuis, combimagnetron, oven, koffiezetapparaat en waterkoker. U kunt uw vakantie zo prettig maken als u zelf wilt!

Minibar
Er is een minibar aanwezig in de keuken.
Bij het uitchecken worden de kosten van het verbruik afgerekend.